GTA V walkthrough

Het nieuwste hit van rockstar games is GTA V

Hieronder vindt je een begin van de GTA V walkthrough, om je game onder de knie te krijgen is het altijd makkelijk om het begin even door te nemen.

Proloog:

Het spel begint in het midden van een overval en als je controle krijgt over je karakter, loop je naar de bewaker. Richt de pistool op de mensen om ze naar de achterkant van de kamer te dwingen. Als je wilt kun je nu een beetje wennen aan de controller, maar er zal zich een beter kans voordoen verderop. Als alle mensen aan de achterkant van de kamer zijn, pak je de telefoon en de contactlijst, bel het nummer om de bom te laten ontploffen. De kluisdeur zal nu open zijn, Dus ga nu naar achteren en de kluis in. Je kan het kleingeld oppakken, maar het echte werk staat aan de achterkant. Als je de kluis uitkomt, zal één van de bewakers je karakter pakken. Je zal dan moeten switchen naar een andere karakter in de buurt. Volg de instructies op je scherm om te veranderen van karakter, als je dit gedaan hebt schiet je de bewaker door zijn hoofd. Volg de anderen en neem dekking achter de kratten, afwachtend voor de explosieven die de deur zal opblazen. Raak de sluiter schakelaar en je zult worden geconfronteerd met een aantal agenten, dit is dus je kans om een ​​betere grip te krijgen op de controllers indien nodig. Blijf op de agenten schieten tot je verder kunt bewegen, en dan blijf je de agenten afvechten. Je kan nu nog niet de voertuigen gebruiken, maar je kunt ze wel gebruiken voor beschutting. Je moet blijven vechten tot je bij de vluchtauto bent gekomen. Bekijk de scene en als je weer controle hebt over je karakterrij je in een voertuig. Je ziet een gele lijn op je map en deze brengt je naar missie bestemming. Blijf het pad volgen tot je bij de volgende scene komt. Gebruik de afvalcontainer voor bescherming en blijf kijken. Blijf schieten op de agenten als je kunt. Blijf vechten tot de volgende scene je tot het einde van dee missie brengt.

 

Franklin & Lamar

In deze missie maak je kennis met Franklin , een van de hoofdpersonen van het spel , evenals zijn vriend Lamar . Beiden werken als repo mannen voor een autodealer , dat wordt gerund door een Armeens autohandelaar genaamd Simeon . Zodra je de controle krijgt , volg je Lamar naar de voorkant van het huis en je zult de keuze krijgen uit een van de twee auto’s om te rijden. Wat je ook kiest , stap in en beginnen te rijden . Gewoon Lamar blijven volgen tot een korte scène ontstaat , waardoor de politie je achtervolgt . Dit is je eerste echte run met de politie in GTA 5. Je beschikt over een 2 – sterren wanted level en zelfs in dit stadium , zullen agenten iets agressiever zijn. Om weg te komen van de politie , moet je blijven rijden totdat je uit hun zicht bent. Zodra je dat doet , zullen de sterren beginnen te knipperen en je zult zien hoe agenten worden veranderd in dit spel . Ze kijken nog steeds naar je uit en je zult hun zien als een kegel op je radar . Als ze je vinden, zullen de sterren worden geactiveerd en moet je alles weer doorstaan . Zodra je  de politie af hebt geschud , rijd dan naar Simeon ’s dealer voor een filmpje . Loop naar je auto en stap in , rijd dan terug naar je huis . De missie zal eindigen wanneer je je auto in de garage parkeert en  controleer je huis een beetje .

UITDAGINGEN

Geen Kras – U moet de repo auto leveren aan de dealer zonder schade . Dit kan een beetje een uitdaging zijn en dat is te wijten aan het tweede deel , waar je de politie moet afschudden . Het beste om te doen is zo ver weg rijden en dan onder een viaduct of een brug verstoppen .

Gericht Bestuurder – U moet Franklin ’s vermogen gebruiken voor ten minste 7 seconden in de hele missie . In principe kunt u deze gebruiken wanneer je de kans krijgt . Om op te laden , rij aan de verkeerde kant van de weg en heb nauwe ontsnappingen met andere voertuigen .

Winnaar – Je moet Lamar verslaan tijdens het eerste deel van de missie , maar dat is alleen mogelijk tijdens het laatste stuk . Na het passeren van de parkeergarage , zul je naar een drop- off moeten gaan aan de voorkant van een gebouw en dan door een andere parkeergarage gaan . Dit is uw kans om  voor hem te liggen.

Wij komen in Vrede – Niet ver in de missie , rijd je langs een filmstudio waar je een aantal mensen ziet in alien kostuums . Je moet er doorheen komen zonder hen te raken. Er zijn slechts twee groepen mensen , met elk twee personen . De eerste set van de mensen zullen niet bewegen , dus zij moeten geen probleem zijn, echter , zal de persoon rechts de andere persoon in het pad van uw auto duwen . U kunt gebruik maken van uw vermogen hier door te komen , of een beetje vertragen en door het midden van de twee mensen rijden .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *