Spelregels Angry Birds

Angry Birds is een wereldwijd bekend spel voor de Smartphone en tablet dat echt miljoenen keren is gedownload. Ook is de merchandising van dit spel niet mis. Er is van alles te vinden van dit spel (van bordspel, knuffels tot dekbedovertrek).Hieronder een uitleg hoe dit spel te spelen.

Wat moet je doen.

Het doel is simpel. Elk level alle varkens vermorzelen. De varkens zijn meestal geblokt door glas,steen,hout of ander materiaal. Je moet de Angry Birds gebruiken om de constructie en de varkens af te maken.

Begin het spel door met je vinger de katapult naar achteren te trekken. Omhoog of omlaag met je vinger gaan bepaald de baan van hoe de vogel vliegt. Hoe verder je de katapult naar achter trekt hoe verder de vogel  vliegt. Door oefening wordt je meer bekend met het richten van de goede baan om de varkens te vermorzelen. Als je een computerspel hebt gebruik je natuurlijk je muis in plaats van je vinger. Als je de goede baan denkt te hebben laat je de katapult los. De vogels botst dan op de constructie en veroorzaakt schade aan de constructie. Herhaal dit tot alle varkens vermorzeld zijn, of tot je geen vogels meer hebt.

Welke vogels?

Als je verder komt in het spel zal je opvallen dat er verschillende soorten vogels zijn en dat zij ook andere dingen kunnen als ze gelanceerd zijn.  Dit is wat de volgende vogels kunnen.

Red bird: The most ordinary bird; it doesn't have any special effects other than being able to be catapulted into the pigs.  Rode Angry Bird:De meest simpele vogel, heeft geen enkel speciale effect behalve dat deze naar de varkens geschoten kan worden.

Blue bird: Tap the screen and it becomes three mini birds.Blauwe Angry Bird: Druk op het scherm en de vogel wordt plotseling 3 vogels. Deze vogel is het beste om glas te breken.

Yellow bird: Tap the screen and it goes very fast.Gele Angry Bird: Druk op het scherm en de vogel gaat plots heel snel. Deze vogel werkt het beste tegen hout.

Black bird: Tap the screen and it explodes instantly. Zwarte Angry Bird: Druk op het scherm en deze vogel explodeert. Deze vogel werkt het beste tegen steen.

 

White bird: Tap the screen and it will drop an explosive egg.Witte Angry Bird: Druk op het scherm en deze vogel laat een explosief ei vallen. Het lichaam van de vogel schiet weg en kan extra schade aanrichten. Deze volgel werkt ook het beste tegen steen
.Green bird: Tap the screen and it will fly back.Groene Angry Bird: Druk op het scherm en deze vogel vliegt terug al een boemerang.

 

Big Brother bird: Similar to the red bird, but bigger in size and more powerful.Big Brother Bird: Zelfde als de rode angry bird allen groter en meer krachtiger.

Oranje Angry Bird: Heel klein, maar groeit tot grote proporties. Probeer deze in kleine ruimtes te mikken.

Roze Angry Bird: Klein, maar tilt objecten op met bubbels. Gebruik deze vogel om de bodems van grote torens op te tillen.

 

Mighty eagle: Press the button at the top of the screen and a sardine can appears.Machtige adelaar: Druk op de knop boven op de scherm en dan komt er een blik sardientjes tevoorschijn. Druk op de sardientjes en de machtige adelaar komt tevoorschijn. Voor deze vogel moet betaald worden en je kan deze maar 1 keer in een uur gebruiken. Je krijgt geen sterren als je deze vogel gebruikt.

Levels doorkomen.

Je komt een level door als je alle varkens hebt vermorzeld. Mocht dit niet lukken in 1 keer. Geen probleem je kan gewoon weer opnieuw beginnen.

 

Veel Speelplezier namens

spelregels.info