FarCry 3 Walkthrough

FarCry 3 Walkthrough

Make A Break For It Is de eerste missie in FarCry 3 . Na een korte scene (welke laat zien hoe Jason en zijn vriend genieten van hun trip, Plotseling  wordt Jason vastgebonden wakker in een kooi met zijn oudere broer Grant. Op den duur vermoord Grant een wachter, maakt het slot open van de kooi waarin jullie vast zaten, en hier zal het spel FarCry 3 beginnen

Wat moet je doen?

  • Volg Grant en wordt niet gesnapt
  • Pak de kaart van de tafel
  • Gooi een stten om de wachter af te leiden van de raam.
  • Leid de wachter weg van de uitgang
  • Ren de jungle in
  • Ga door de jungle
  • Steek de rivier over

Walkthrough


Nadat jij en grant ontsnapt zijn moet je Grant volgen. Zorg dat je kruipend Grant volgt aangezien dit minder geluid maakt en je minder zichtbaar bent. Er zijn meerdere vijanden op weg naar de uitgang die jouw zullen opmerken als je te dichtbij komt en rechtop staat. Een tip zal uiteindelijk komen welke je zal informeren over je detectie meter.Uiteindelijk kom je terecht in een kleine kamer met een voorraad dat op een tafel ligt. Grant pakt een mes, en jij zal de rest moeten metnemen inclusief de kaart van het eiland. Nadat je de kaart en de andere dingen hebt meegenomen, blijf je Grant volgen, wederom zonder gepakt te worden door de vijand.Na een tijdje kom je een wachter tegen die leunt tegen een raam. Grant zal je bevelen een steen naar rechts te gooien om de wachter weg te leiden van het raam. zodat je door het raam kan klimmen zonder opgemerkt te worden. Gooi de steen gelijk als grant het beveelt, volg hem naar het raam en klim er doorheen. Een wachter zal jullie gelijk zien maar zal worden vermoord door Grant. Als je het volgende gebouw benaderd,en je  kijkt links van je, zie je Vaas drie mensen executeren. Klim op de kratten met Grant, en dan door het raam. Links staan er wachters die televisie kijken, Ga door de deur rechts en alarmeer de wachters niet.
Als je dit gebouw verlaat, zal Grant naar rechts gaan en door wat troep gaan. Deze troep zorgt ervoor dat je makkelijk kan verstoppen. Twee wachters staan dicht bij de uitgangvan het kamp. Nogmaals, gooi een steen naar rechts om de wachters bij de uitgang weg te leiden. Als eenmaal de steen is gegooid geeft Grant een teken, dan volg je hem naar de uitgang op weg naar je vrijheid.

Als je voorbij de brug en voertuigen bent begint er een scene. Tijdens deze scene wordt Grant in zijn nek geschoten door Vaas, jij zal deze wond moeten dichthouden om te voorkomen dat Grant doodbloed. Druk achter elkaar op de knop die je in het scherm ziet tot hij dood gaat. Nadat hij dood is zal je uit het kamp moeten ontsnappen door de jungle in te rennen.

Als je door de jungle rent wordt je van achter beschoten. Zolang je blijft rennen ga je niet dood. Op een gegeven ogenblijk komt er een grote steen midden op het pad waar je overheen moet springen. Als je hier overheen springt zal je naar beneden glijden, top de grond vallen en het scherm zal zwart worden voor een paar seconden. Hierna moet je door de jungle blijven rennen. Uiteindelijk is er een gat waar je voorbij moet…..en struiken waar je in moet klimmen. Na het beklimmen van de struiken moet je naar een kleine tunnel in de bergen hier kruip je doorheen. Als er in je scherm een bericht staat dat je jezelf moet helen, dan is het verstandig om dit in de tunnel te doen.Eenmaal uit de tunnel zal er een man op je springen en zal jouw proberen te vermoorden met een mes. Je moet de mes naar hem zien te draaien en hem vermoorden. Druk achter elkaar op de knop die staat aangegeven op je scherm en je zult de mes draaien en hem vermoorden. Hierna kom je bij een houten brug. Als je bijna bij de overkant bent zal de brug instorten, waarna je in een scene je in de ravijn stort in een rivier. De missie eindigt met Jason die drijft in het water en uiteindelijk wordt gered door Dennis

Veel Speelplezier toegewenst

Namens Spelregels.info