Bioshock 2 Walkthrough

Bioshock 2

Platform: Xbox360

Productbeschrijving

18 geweld groftaalgebruik

Uitgever: 2K Games

  • First Person
  • Online optie
  • februari 2010

BioShock 2 speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. In de jaren vijftig werd een utopische stad opgericht onderwater. De stad draagt de naam Rapture. Het project faalde echter.

Vind de weg hieruit!

Loop door de kamer en ga de trap op. Gebruik je boor (of vol power of simpele aanval) Om door de rose korst door te breken en ga de noordelijk kamer binnen. Kruip onder het gevallen objecten ga verder noordelijk naar de Adonis Baths.

Bioshock2 b01 045.jpg Bioshock2 b01 050.jpg

Adonis Baths

Let niet op de enge kerel aan het einde van de kamer. Ga de kamer door naar de volgende etage en kijk uit naar het bord Attention: Workers! audio dagboek dat ligt op een kapotte pilaar op de noordelijke muur. Er is wat benzine voor je boor in de zuidoostelijke hoek van de kamer als je dit nodig hebt, Zo niet dan heeft dit geen consequenties voor het spel. Ga naar het oosten naar de volgende kamer.

Bioshock2 b01 061.jpg Bioshock2 b01 062.jpg

Houdt je onmiddellijk gereed om te kijken naar een splicer thug die word neergeschoten aan uw linkerhand. De schutter, een lead splicer, rolt snel in een smalle gang, en je moet hem doodboren. Voor dat je die gang ingaat waar de lassers vandaan komen, Kijk naar het zuiden naar de dooie slechterik en je vindt een deur naar de sauna. Gebruik de code 1540 om in te breken en haal het geld weg en ook de Fitness audio dagboek.

Bioshock2 b01 069.jpg Bioshock2 b01 074.jpg

Bioshock2 b01 079.jpg Bioshock2 b01 080.jpg

Plasmid Therapy

Ga terug naar de dode en ga richting het oosten. Daar is een EVE hypo gelijk binnen de deur aan de rechter kant. Links achter een balie is een EVE hypo dispenser wat je nog een dosis geeft van het goede spul. Pak ze allebei en vervolg naar Plasmid Therapy, Verder naar het oosten. In de volgende kamer is een Gatherer’s Tuin machine met de eerste plasmid in het spel, the Electro Bolt. Pak dit om het Electro Bolt vermogen te krijgen .

Bioshock2 b01 083.jpg Bioshock2 b01 090.jpg

Er zijn wat dollars te vinden in de kleine aangrenzende kamers, Maar je moet tenslotte dat ding achtervolgen wat je zag in de scene nadat je hebt gesnoept van de plasmid. Ga weer terug naar de vorige kamers en gebruik de Electro Bolt power om de deurschakelaar te activeren, open een doorgang zodat je werder kan kaan naar de ruimte.

Bioshock2 b01 104.jpg Bioshock2 b01 105.jpg

Er zijn twee nieuwe splicers in deze ruimte, en je kunt tenminste één neerhalen als hij in zichzelf zit te praten . De volgende staat aan je rechterkant, Zorg ervoor dat ze je niet neerslaat als je bezig bent met de eerste. Als de kamer is ontruimd van vijanden gebruik Electro Bolt op de oranje gloeiende paneel van de generator aan de noordkant van de kamer. Deze opent de deur naar het zuiden die je verder laat gaan naar je doel.

Bioshock2 b01 107.jpg Bioshock2 b01 114.jpg

Vind Tenenbaum

Gelijk als je de deur door bent, Kijk naar rechts naar de ingang van het dames toilet. Tegenover de lockers is de To My Daughter audio dagboek om op te pikken. Een van de badkamer boxen vergt vijf dollar om deze te ontgrendelen, maar je krijgt het terug  binnen. Bij het verlaten van de badkamer kramen moet je een beestachtige splicer die daar dwaalt met een vee prikker neerhalen.

Bioshock2 b01 123.jpg Bioshock2 b01 124.jpg

Bioshock2 b01 125.jpg Bioshock2 b01 126.jpg

Volg de grote hal verder naar het zuidoosten en je gaat een deur binnen die leidt naar een grote kamer. Er zijn twee splicers in het zwembad dat is gebouwd in de kamer. Voor een snelle double-kill, kunt je met Electro Bolt in het water zappen om beide vijanden te doden met één schot. Daarna, pak je de Return audio-dagboek in de zuidwestelijke hoek van de kamer.

Bioshock2 b01 129.jpg Bioshock2 b01 131.jpg

Bioshock2 b01 133.jpg Bioshock2 b01 134.jpg

In de hal in de volgende kamer, onderzoek je het lijk van Rosie voor wat rivet geweer munitie, en pak dan de rivet geweer dat is vast zit in de deur langs de oostelijke muur. De deur gaat automatisch open, waar je kijkt naar een pacing slicer. Richten en schiet hem dood, maar je moet klaar zijn voor een tweede splicer deze springt op je af vanaf rechts van de eerste slechterik. Er is een health pack in de kamer ten noorden van de eerste splicer.

Bioshock2 b01 138.jpg Bioshock2 b01 140.jpg

 

Dit is een walkthrough om je door het begin van je spel te helpen waardoor je skills hebt opgedaan en je de weg zelf kunt vervolgen.

 

Veel speelplezier

namens spelregels.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *