Assassin’s Creed 3 walkthrough

 Assassin’s Creed 3 walkthrough

assassins-creed-3-wallpapers-hd-hq-300x168

Assassin’s Creed 3 is misschien wel het beste dat de console nu te bieden heeft. Het spel herbergt in een historische verantwoorde setting een goed en spannend verhaal en zit vol met actie en adembenemende vergezichten. 

bron: Game en Co.nl

 

 

Hier een kleine walkthrough van Assasins’s Creed 3 om in ieder geval een goede start te hebben

Missie 1:

  • Perform An Air Assassination

Volg je vrienden na de openingsscene de grot in recht voor je. Blijf lopen tot een andere scene je onderbreekt. En weer loop je door tot er weer een scene start. Glij naar beneden tot je een geopende deur bereikt.

Vervolg je weg door deze deur de grot in om vervolgens meer scenes te zien en de eerste missie in gaat.

Je bent verplicht om je skills te re-trainen. Dus leer hierbij rennen, klimmem, free-running en huurmoorden. Volg de onscreen instructies en ga rechtdoor. Er zijn geen moeilijke obstakelsof bochten die je moet maken, dus blijf rechtdoor gaan.

Doe een huurmoord in de lucht: Na verschillende taken te hebben volbracht, wordt je gevraagd om je eerste lucht huurmoord te doen op de vijanden onderaan het scherm. Loop naar de balk en druk op de knop die je op je scherm zietom de moord te plegen (zie foto hierboven ). Doe dit bij beide vijanden om deze eerste doel te volbrengen.

Volg de onscreen instructies op om de tutorial af te maken. Spring van dak naar dak en land op de onder de boog om deze missie af te maken.

MISSIE VOLBRACHT.

Veel speelplezier namens

Spelregels.info