Viking’s Treasure gokkast spelregels


gokkasten spelen


100 euro bonus

198,60 euro bonus

200 euro bonus

250 euro bonus

200 euro bonus

Spelregels

Welkom bij Viking’s Treasure! Informatie over het spel en een beschrijving over hoe het wordt gespeeld, wordt hieronder gegeven.

Info over het spel

Viking’s Treasure is een gokkast met 5 spoelen, 15 regels en voor meerdere munten met wilde en verspreidde symbolen en gratis bonusronden.

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-5 munten inzetten, en dat voor maximaal 15 lijnen. De minimum inzet is een munt per regel en de maximum inzet is vijf munten voor elk van de 15 inzetlijnen, met een totaal van 75 munten.

Alleen de hoogste winst per regel wordt uitbetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksonder op het videoscherm. De Viking is een wild symbool dat elk ander symbool kan vervangen om een winnende regel te voltooien. Winsten worden op inzetlijnen met wild-symbolen verdubbeld. De goudschat is een scatter-symbool. Winsten met scatter-symbolen betalen de vermenigvuldiger (in Uitbetalingen weergegeven * met de totaal inzet (bv. 5 scatter–symbolen betalen 500* de totale inzet). Drie of meer zichtbare scatter symbolen worden overal willekeurig op de spoelen weergegeven en kunnen 15 gratis bonusronden als winst geven. Tijdens de bonusronden worden alle winsten verdrievoudigd.

Speelwijze

Plaats een inzet door een inzetniveau te selecteren, wed op regels en muntwaarde.

Klik op INZETNIVEAU om te selecteren hoeveel munten per inzetlijnen in te zetten. Elke klik voegt een munt toe. Het huidige inzetniveau wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt wedden. Elk klik voegt een regel aan de weddenschap toe en markeert de inzetregel op het scherm. Je kunt ook inzetlijnen selecteren door op de symbolen van de inzetlijnen aan de zijkant van het videoscherm te klikken. Het huidige aantal inzetlijnen wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op MUNTWAARDE om te selecteren welke munt je wilt gebruiken. Elke klik verhoogt de muntwaarde naar de volgende beschikbare waarde. De huidige muntwaarde wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX INZET.

Klik op om het spel te starten. Als je op MAX INZET klikt, beginnen de spoelen automatisch te draaien. Als je wint, worden de winnende inzetlijnen gemarkeerd en het gewonnen bedrag wordt in het spelpaneel, onder het spel weergegeven. Het aantal gewonnen munten wordt weergegeven in het winstscherm rechts naast de spelknoppen. Winsten op inzetlijnen met wild-symbolen worden verdubbeld.

Free spins

Als je gratis ronden wint, klik je op de knop Start free spins om de ronden te starten. Het aantal resterende draaien wordt weergegeven en de gratis draaien worden automatisch gespeeld. Als er tijdens een gratis draai drie of meer scatter-symbolen worden weergegeven, worden de gewonnen draaien automatisch toegevoegd aan de lopende gratis draaien. Alle andere winsten tijdens de gratis ronden, worden verdrievoudigd.

Spelinstellingen

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

 • Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
 • Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.

Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

 • Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
 • Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
 • Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
 • Als saldo wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
 • Als saldo wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.

Om specifieke condities voor automatisch spelen te verwijderen, schakel je de geschikte keuzevak uit.

Teruggeven aan speler

 • De theoretische teruggave aan een speler is 95,9%

Aanvullende informatie

 • De volgende eigenschappen en instellingen van het spel kunnen aan de voorwaarden van de speelsite onderhevig zijn. Voor meer informatie over onderstaande punten, verwijzen we naar de speelwebsite:
  • De procedures die gebruikt worden om onafgeronde spelrondes te beheren.
  • De tijd waarna een inactieve spelsessie automatisch wordt beëindigd.
 • In het geval van een storing in de hardware/software voor de spellen, worden alle beïnvloede inzetten en betalingen ongeldig verklaard en worden de beïnvloede inzetten terugbetaald.

2013-09-25 15:51:33 +02:00