Mystery at the mansion gokkast spelregels


gokkasten spelen


100 euro bonus

198,60 euro bonus

200 euro bonus

250 euro bonus

200 euro bonus

Welkom bij het Mystery at the Mansion!

Een spel dat door verhalen over Sherlock Holmes wordt geïnspireerd en je de kans geven in de speciale bonusfunctie de moord op te lossen.

Info over het spel

Mystery at the Mansion is een gokkast met 5 rollen, 25 lijnen, meerdere munten, wild-symbolen, scatter-symbolen, gratis bonusdraaien en een bonusspel.

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-4 munten inzetten, en dat voor maximaal 25 lijnen. De minimale inzet is één munt op één lijn. De maximale inzet is vier munten op alle 25 inzetlijnen (in totaal 100 munten).

Alleen de hoogste winst per regel wordt uitbetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksonder op het videoscherm.

Speciale spoelsymbolen in het spel

Symbool Beschrijving
Een wild-symbool kan een ander symbool vervangen om, behalve scatter-winsten en bonuswinsten, een winnende inzetregel te voltooien.
Een scatter-symbool. Winsten met scatter-symbolen worden volgens de vermenigvuldiger (weergegeven in de betalingstabel) maal de totale inzet uitbetaald (bijvoorbeeld, 5 scatter-symbolen betalen 400 keer de totale inzet uit). Bovendien worden gratis ronden toegekend.
Het jackpot-symbool. 3 of meer bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel. Je kunt zien hoe het bonusscherm eruitziet door op de knop VOORBEELD BONUS rechts naast de spelknoppen te klikken.

Speelwijze

Plaats een inzet door een inzetniveau te selecteren, wed op regels en muntwaarde.

Klik op INZETNIVEAU om te selecteren hoeveel munten per inzetregel in te zetten. Elke klik voegt een munt toe. Het huidige inzetniveau wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt wedden. Elk klik voegt een regel aan de weddenschap toe en markeert de inzetregel op het scherm. Je kunt ook inzetlijnen selecteren door op de symbolen van de inzetlijnen aan de zijkant van het videoscherm te klikken. Het huidige aantal inzetlijnen wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op MUNTWAARDE om te selecteren welke munt je wilt gebruiken. Elke klik verhoogt de muntwaarde naar de volgende beschikbare waarde. De huidige muntwaarde wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX. INZET.

Klik op om het spel te starten. De inzet wordt van je account afgeschreven. Als je op MAX. INZET klikt, beginnen de rollen automatisch te draaien. Als je wint, lichten de winnende inzetlijnen op. Het gewonnen bedrag wordt weergegeven in het spelpaneel onder in het spel. Het aantal gewonnen munten wordt weergegeven in het winstscherm rechts naast de spelknoppen.

Het gewonnen bedrag wordt automatisch op je account gestort en weergegeven op het spelpaneel en het winstscherm.

Als de spoelen draaien, kun je nogmaals op drukken om ze te stoppen.

Free spins

Als je gratis draaien wint, klik je op de knop START FREE SPINS om te gaan draaien. Het aantal resterende draaien wordt weergegeven en de gratis draaien worden automatisch gespeeld. Als er tijdens een gratis draai drie of meer scatter-symbolen worden weergegeven, worden de gewonnen draaien automatisch toegevoegd aan de lopende gratis draaien. Winst van gratis draaien wordt verdrievoudigd (dit geldt niet voor gratis draaien of bedragen die worden gewonnen in bonusspellen).

Bonusspelen

Het bonusspel biedt jou de kans om de mysterie van de moord op te lossen!

3 of meer bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel. Het bonusspel bestaat uit drie stappen:

 • Stap 1: De moordenaar identificeren.
 • Stap 2: Het moordwapen identificeren.
 • Stap 3: Het motief voor de moord identificeren.

In elke stap win je iets, zelfs als je de verkeerde keuze maakt, maar als je de goeie keuze maakt, wordt het gewonnen bedrag vermenigvuldigd…

 • Stap 1: Winst x2
 • Stap 2: Winst x2
 • Stap 3: Winst x2.

Het bonusspel eindigt als in stap 3 de laatste keuze wordt gemaakt.Spelinstellingen

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

 • Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
 • Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.

Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

 • Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
 • Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
 • Als bonusspel is gewonnen. Automatisch spelen stoppen als je een bonusspel hebt gewonnen.
 • Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
 • Als saldo wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
 • Als saldo wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.

Om specifieke voorwaarden voor automatisch spelen te verwijderen, verwijder je de selectie van het betreffende vakje of klik je op de knop Reset.

Teruggeven aan speler

 • De theoretische teruggave aan een speler is 95,1%

Aanvullende informatie

 • De volgende eigenschappen en instellingen van het spel kunnen aan de voorwaarden van de speelsite onderhevig zijn. Voor meer informatie over onderstaande punten, verwijzen we naar de speelwebsite:
  • De procedures die gebruikt worden om onafgeronde spelrondes te beheren.
  • De tijd waarna een inactieve spelsessie automatisch wordt beëindigd.
 • In het geval van een storing in de hardware/software voor de spellen, worden alle beïnvloede inzetten en betalingen ongeldig verklaard en worden de beïnvloede inzetten terugbetaald.

2013-09-25 15:51:33 +02:00