Magic Love gokkast spelregels


gokkasten spelen voor echt geld


100 euro bonus

198,60 euro bonus

200 euro bonus

250 euro bonus

200 euro bonus

Magic Love

Spelregels

Dit is een fruitautomaat met 9 rollen en 8 lijnen. Je kunt winnen op drie horizontale lijnen, drie verticale lijnen en beide diagonalen.

Door op de knop “EEN LIJN” te klikken, kun je het aantal lijnen waarop je wilt inzetten, selecteren. Het is ook mogelijk op alle lijnen tegelijk in te zetten door op de knop “ALLE LIJNEN” te klikken. Om “ALLE LIJNEN” uit te schakelen, klik je gewoon op “INZET WISSEN”. De gekleurde lijn met inzet geeft voor elke lijn de totale lijninzet weer.

De totale inzet mag niet meer zijn dan 64 munten en is gelijk aan de lijninzet (8) keer het aantal gespeelde lijnen (8). Je kunt maximaal op het aantal gekozen lijnen inzetten en automatisch gaan draaien door op de knop ‘MAX. INZET’ te klikken.

Klik op de knop “UITBETALING” om de uitbetalingen te zien. Klik nogmaals op de knop om het te verbergen. Klik op “DRAAIEN” om de spoelen te draaien.

Zodra de wielen draaien, kun je ze allemaal gelijktijdig stoppen of elke verticale lijn individueel. Klik op het scherm of “MAX. INZET” of “DRAAIEN” om alle spoelen te stoppen. Klik op “INZET WISSEN” om het wiel helemaal links te stoppen, klik op “EEN LIJN” om het wiel in het midden te stoppen en klik op “ALLE LIJNEN” om het wiel helemaal rechts te stoppen.

Spelpaneel

Onder aan de spelpagina vind je een informatiepaneel, waarop je spelinstellingen kunt wijzigen en ‘Automatisch spelen’ kunt selecteren.

Je kunt spelinstellingen wijzigen, zoals het geluid, snel spelen en het gebruik van ‘Automatisch spelen’. De spelinstellingen kunnen worden opgeroepen door op de ‘gereedschapsknop’ te klikken die linksonder in het spel wordt weergegeven. Als je op de ‘gereedschapsknop’ klikt, wordt er een regelpaneel weergegeven. Vanaf hier kun je de instellingen eenvoudig wijzigen.

Automatisch spelen

Naast de gereedschapsknop vind je de knop ‘Automatisch spelen’. Als je hierop klikt, wordt er een ander regelpaneel geopend. Vanaf hier kun je elk gewenst aantal draaien spelen met dezelfde inzetinstellingen: de muntwaarde, het aantal munten per lijn of het aantal geselecteerde inzetlijnen. Vanaf dit paneel kun je aangeven hoeveel draaien je met dezelfde vaste inzet wilt spelen. ‘Automatisch spelen’ begint direct nadat je het aantal te spelen draaien hebt geselecteerd. Je kunt ‘Automatisch spelen’ altijd annuleren door op ‘STOPPEN’ te drukken.

Muntselectie

Rechtsonder in het spelscherm vind je munten met verschillende waarden. Door vóór het spelen op één van de munten te klikken, kun je de muntwaarde van de inzet selecteren.

Tussen de spelrondes door kun je de muntwaarde altijd veranderen.

Opmerking: Sommige casino’s hebben wellicht geen van de genoemde instellingen.

Teruggeven aan speler

  • De theoretische teruggave aan een speler is 96,6%

Aanvullende informatie

  • De volgende eigenschappen en instellingen van het spel kunnen aan de voorwaarden van de speelsite onderhevig zijn. Voor meer informatie over onderstaande punten, verwijzen we naar de speelwebsite:
    • De procedures die gebruikt worden om onafgeronde spelrondes te beheren.
    • De tijd waarna een inactieve spelsessie automatisch wordt beëindigd.
  • In het geval van een storing in de hardware/software voor de spellen, worden alle beïnvloede inzetten en betalingen ongeldig verklaard en worden de beïnvloede inzetten terugbetaald.

2013-09-25 15:51:33 +02:00