Crusade of fortune gokkast spelregels


gokkastenspelenvoorechtgeld


100 euro bonus

198,60 euro bonus

200 euro bonus

250 euro bonus

200 euro bonus

Welkom bij Crusade of Fortune!

Een gokkast die je meeneemt naar een klassieke fantasiewereld vol avonturen, magie, vreemde wezens en grote helden. Met dit spel maak je kans op prijzen tot wel 300.000 munten in het hoofdspel, en 250.000 munten in het bonusspel.

Info over het spel

Crusade of Fortune is een 5-rollen, 20-lijnen, videoslot met wild en scatter symbolen, gratis bonusdraaien en een bonusspel.

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-20 munten inzetten, en dat voor maximaal 20 lijnen. De minimum inzet is een munt op een lijn, en de maximum inzet is 20 munten op alle 20 inzetlijnen, wat neer komt op een totaal van 400 munten.

Alleen de hoogste winst per regel wordt uitbetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksonder op het videoscherm.

Speciale spoelsymbolen in het spel

Symbool Beschrijving
Een wild-symbool kan een ander symbool vervangen om, behalve scatter-winsten en bonuswinsten, een winnende inzetregel te voltooien.
Een scatter-symbool. Winsten met scatter-symbolen worden volgens de vermenigvuldiger (weergegeven in de betalingstabel) maal de totale inzet uitbetaald. Bovendien worden gratis ronden toegekend.
Het bonus-symbool. 3 of meer bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel. Je kunt zien hoe het bonusscherm eruitziet door op de knop VOORBEELD BONUS rechts naast de spelknoppen te klikken.

Hoe te spelen

Plaats een inzet door een inzetniveau te selecteren, wed op regels en muntwaarde.

Klik op INZETNIVEAU om te selecteren hoeveel munten per inzetregel in te zetten. Elke klik voegt een munt toe. Het huidige inzetniveau wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt wedden. Elk klik voegt een regel aan de weddenschap toe en markeert de inzetregel op het scherm. Je kunt ook inzetlijnen selecteren door op de symbolen van de inzetlijnen aan de zijkant van het videoscherm te klikken. Het huidige aantal inzetlijnen wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op MUNTWAARDE om te selecteren welke munt je wilt gebruiken. Elke klik verhoogt de muntwaarde naar de volgende beschikbare waarde. De huidige muntwaarde wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX. INZET.

Klik op om het spel te starten. De inzet wordt van je account afgeschreven. Als je op MAX. INZET klikt, beginnen de rollen automatisch te draaien. Als je wint, lichten de winnende inzetlijnen op. Het gewonnen bedrag wordt weergegeven in het spelpaneel onder in het spel. Het aantal gewonnen munten wordt weergegeven in het winstscherm rechts naast de spelknoppen.

Het gewonnen bedrag wordt automatisch op je account gestort en weergegeven op het spelpaneel en het winstscherm.

Als de spoelen draaien, kun je nogmaals op drukken om ze te stoppen.

Free spins

Als je gratis draaien wint, klik je op de knop Start free spins om te gaan draaien. Het aantal resterende draaien wordt weergegeven en de gratis draaien worden automatisch gespeeld. Als er tijdens een gratis draai drie of meer scatter-symbolen worden weergegeven, worden de gewonnen draaien automatisch toegevoegd aan de lopende gratis draaien. Alle andere winsten tijdens free spins worden verdrievoudigd, met uitzondering van winsten uit bonusspellen.

Bonusspel

3 of meer

] fixedrelx=[15] fixedrely=[15]” style=”font-family:arial;font-size:12px;font-weight:bold;color:#336699;cursor:pointer”>bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel. In het bonusspel stap je in de rol van de heldhaftige Krijger, klaar voor de strijd tegen de bloeddorstige Orc. Je wint bonusbedragen afhankelijk van hoeveel schade de Krijger de Orc toebrengt, en je krijgt ook bonusbedragen voor het succesvol afweren van de aanvallen van de Orc. Je hebt drie ronden om de Orc te doden, en de bonusschat buit te maken. Elke ronde bestaat uit twee delen: 

  • Deel 1 – Val de Orc aan. Klik op een zwaard om je aanval te kiezen: hoog, middel, of laag. De Krijger valt de Orc aan op de gekozen positie -hoog, middel, laag- en de Orc weert op een van de drie posities af.
   Uitkomst Beschrijving Muntwinst
   Hard geraakt De Krijger raakt de Orc hard en deze verliest 2/3e van zijn leven. Ja
   Goed De Krijger raakt de Orc en deze verliest 1/3e van zijn leven. Ja
   Fout De Orc weert de aanval van de Krijger af. Nee
  • Deel 2 – Verdedig jezelf. Klik op een schild om je verdediging te kiezen: hoog, middel, of laag. De Orc valt de Krijger aan, die afweert op de gekozen positie.
Uitkomst Beschrijving Muntwinst
Hard geraakt De Orc raakt de Krijger hard en deze verliest 2/3e van zijn leven. Nee
Goed De Orc raakt de Krijger en deze verliest 1/3e van zijn leven. Nee
Afgeweerd De Krijger weert de aanval van de Orc af. Ja

NB: Als je de Orc verslaat, win je de schat die de Orc bij zich had, waardoor je nog extra bonusmunten verdient.

Het gevecht is afgelopen na drie ronden of zodra de Orc of de Krijger gedood wordt. Aan elk tijdens het gevecht gewonnen bedrag wordt nog een gevechtsbonus toegevoegd, en vervolgens word je teruggeleid naar het hoofdspel.
Spelinstellingen

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

 • Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
 • Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.

Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

 • Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
 • Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
 • Als bonusspel is gewonnen. Automatisch spelen stoppen als je een bonusspel hebt gewonnen.
 • Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
 • Als saldo wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
 • Als saldo wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.

Om specifieke voorwaarden voor automatisch spelen te verwijderen, verwijder je de selectie van het betreffende vakje of klik je op de knop Reset.

Teruggeven aan speler

 • De theoretische teruggave aan een speler is 95,9%

Aanvullende informatie

 • De volgende eigenschappen en instellingen van het spel kunnen aan de voorwaarden van de speelsite onderhevig zijn. Voor meer informatie over onderstaande punten, verwijzen we naar de speelwebsite:
  • De procedures die gebruikt worden om onafgeronde spelrondes te beheren.
  • De tijd waarna een inactieve spelsessie automatisch wordt beëindigd.
 • In het geval van een storing in de hardware/software voor de spellen, worden alle beïnvloede inzetten en betalingen ongeldig verklaard en worden de beïnvloede inzetten terugbetaald.

2013-09-25 15:51:33 +02:00